Wie is Miranda?

Een bescheiden introductie.

Ik wil mezelf graag even voorstellen

Ik ben Miranda Veeneman, unknown jaar. Samen met zus en broer groeide ik op in het fijne dorp Schelluinen, net onder de rook van Gorinchem. Op mijn 19e verruilde ik het platteland voor de stad Amsterdam om daar verder te leren en op mijn 23ste begon ik daar aan een uitdagende baan bij de politie. Na unknown jaar ben ik nog steeds nog steeds trots om dit prachtige werk in deze dynamische stad in deeltijd te mogen doen.

Vanuit mijn politie achtergrond heb ik met een grote diversiteit aan mensen te maken. Op jongere leeftijd was ik al nieuwsgierig naar de mens. Door onder andere mijn eigen persoonlijke ontwikkeling kreeg ik een brede interesse in het onderbewuste van de mens. Dat heeft ertoe geleid dat ik opleidingen ben gaan volgen.

Dat heeft ertoe geleid dat ik opleidingen ben gaan volgen

In 2010 heb ik in Amerika de 'PMA opleiding (Braincoaching)' gedaan. Dat was precies wat ik zocht en daaropvolgend heb ik diverse andere opleidingen afgerond. Bijvoorbeeld de 'IEMT (Integral Eye Movement Therapy)' bij de NLP Academy, de 'TA (Transactionele Analyse)' bij Phoenix in Utrecht en de opleiding 'Counseling en Stress-Counselor' bij Civas. Als gemotiveerd student van het leven ben ik nog niet klaar met leren en meer opleidingen, cursussen, lezingen en programma's zullen zeker volgen.

Dat heeft mij een bevrijd gevoel gegeven...

Vanuit mijn als rol als ervaringskundige op het gebied van braincoaching en IEMT heb ik persoonlijk ondervonden dat deze methodieken mijn leven enorm verrijkt hebben. Met name het definitief opruimen van mijn (on)bewuste belemmerende overtuigingen die mij als mens blokkeerden, hebben mijn leven een bevrijd gevoel gegeven.

Dit gevoel, 'leven vanuit je hart' en 'durven jezelf te zijn', gun ik een ieder! Ieder mens heeft vanuit het (on)bewuste belemmerende overtuigingen die enorm in de weg (kunnen) staan.
Hoe fijn zou het zijn als jijzelf dat bevrijdende gevoel kan ervaren?

Ik wil graag een beeld geven van wie ik ben:

Als mens geloof ik in de kracht van ieder individu. Ik respecteer een ieder vanuit de basis van gelijkwaardigheid: “Ik ben oké, jij bent oké!”. Eén van mijn persoonlijke motto’s is: ‘ode’; ik ben open, duidelijk en eerlijk.

Mijn kracht om je te ondersteunen ligt bij het ontwikkelen van zelfvertrouwen, het opruimen van blokkades, het elimineren van belemmerende overtuigingen, het creëren van nieuwe inzichten, het leren leven in het NU en herontdekken of zelfs vergroten van jouw innerlijke kracht!

Andere topics over SoulMind Coaching:

Dit is de Style Switcher.

Stel hier je favoriete kleur in. Topbar Kleur Layout Stijl Patronen voor de Portraitstijl