Het Copyright van SoulMind Coaching

Een heldere toelichting.

Wat zijn de voornemens van SoulMind Coaching op deze website?

Het online streven van SoulMind Coaching is het neerzetten van een correct informerende website, die daarbij de hoofdgedachte "Innerlijke rust" inspireert.


Hoe zit het met het copyright en het intellectueel eigendom?

Om de website op deze manier neer te zetten is er gebruik gemaakt van foto's, illustraties en teksten.

• Foto's
De foto's zijn 'gesnapt' door Miranda Veeneman zelf, op diverse plekken en tijdstippen van over de hele wereld.

• Illustraties
Andere illustraties komen voort uit 2 origines. Velen zijn afkomstig van de website Pixabay.com, waar copyright vrije afbeeldingen te vinden zijn die vrij benut mogen worden voor online toepassingen.

In combinatie met Pixabay.com zijn er vele illustraties tot stand gekomen per design van websitedesigner Remi Jonker. Dit telt voor aanpassingen van de kleinste icoontjes tot en met de grootste afbeeldingen, en van geringste retouch-effecten tot compleet eigen designs en remakes zodat de huisstijl van SoulMind Coaching erin is verwerkt.

• Teksten
In de gehele website zijn er aanzienlijk veel teksten weergegeven. Deze zijn voortgekomen vanuit Miranda haar kennis. Vanaf het begin van het ontwerpen van deze website zijn er concepten opgemaakt die van daaruit voortgevloeid zijn tot de volledigheid van de huidige teksten.

Vele termen zijn van het complexe niveau. Daarom hebben deze termen een toelichting gekregen. Om het te verduidelijken hebben deze termen een kleur-effect. Wanneer je met de muis over dat woord heen blijft hangen, dan zie je de uitleg van die term. Deze ophelderingen zijn opgezocht op Wikipedia.nl.

Met uitzondering van de illustraties die afkomstig zijn van Pixabay.com en de woorden van Wikipedia.nl, zijn de foto's, de illustraties en de teksten in deze website het intellectuele eigendom van SoulMind Coaching.


Heb je aanvullingen, opmerkingen of vragen?

Er is veel zorg besteed in het ontwerpen en opzetten van deze website. Het op de juiste manier weergeven van alle informatie is een uitdaging bij onderwerpen die gecompliceerd zijn en veel gegevens bevatten, zoals bijvoorbeeld de methodieken.

Toch kan het voorkomen dat er iets op een incorrecte manier is weergegeven, of iets is gedateerd geraakt. Dit kan gebeuren, bijvoorbeeld doordat wetenschappen over tijd veranderen, net als mensen en hun inzichten. SoulMind Coaching doet haar best om alle informatie zo accuraat mogelijk te behouden.

Heb je aanvullingen, opmerkingen of vragen over (specifieke delen van) de website dan kun je die sturen naar info@soulmind.nl.

Uitgelegd door:

Miranda Veeneman is de oprichtster en het gezicht achter SoulMind coaching. Wil je graag meer over haar weten? Klik dan hier.

Deskundigheid:
Diepgaand
Ervaring:
Veelomvattend
Enthousiasme:
200%!

Dit is de Style Switcher.

Stel hier je favoriete kleur in. Topbar Kleur Layout Stijl Patronen voor de Portraitstijl