Algemene voorwaarden

Een opheldering voor het gebruik van SoulMind Coaching haar diensten.

Wat zijn algemene voorwaarden en waarom zijn ze handig?

Algemene voorwaarden zijn de zogeheten kleine lettertjes in een koop- of andere overeenkomst tussen SoulMind Coaching en cliënt(en). SoulMind Coaching is er voor de mensen. Daarom is er veel aandacht geschonken in het opstellen van de gebruiksvoorwaarden zodat er evenwichtige voorwaarden zijn ontstaan. Dit helpt om vertrouwen en duidelijkheid te creëren en geschillen te voorkomen.

Het is een behoorlijk grote tekst, daarom is ervoor gekozen om een korte samenvatting van de belangrijkste onderdelen hier te omschrijven.


Administratie SoulMind Coaching:

Voor het bijhouden van de administratie wordt bij het maken van een afspraak naar je naam, adres, telefoonnummer en/of e-mailadres gevraagd. Deze gegevens worden opgeslagen en kunnen gebruikt worden voor, tijdens of na de sessies.


Informatie wordt vertrouwelijk behandeld:

Alle informatie die je verstrekt in al het contact met SoulMind Coaching wordt vertrouwelijk behandeld. Zonder jouw schriftelijke toestemming wordt deze nooit aan derden verstrekt.


Intake gesprek:

Voorafgaand aan de eerste behandeling wordt er door SoulMind Coaching een intakegesprek gehouden met jou als cliënt. Hierin wordt geadviseerd om je hele verhaal te geven. Vertel ook graag alles wat invloed kan hebben op de sessies zelf, zoals bijvoorbeeld medische aspecten in je leven. Op basis hiervan kunnen de sessies op een verantwoorde en veilige manier gegeven worden.

Bij wijzigingen in de situatie van jou als cliënt wordt je gevraagd om dit aan SoulMind Coaching door te geven.


Annulering:

Gemaakte afspraken kunnen tot 24 uur voorafgaand aan de afspraak kosteloos worden geannuleerd. Geannuleerde of vergeten afspraken binnen deze termijn worden in rekening gebracht.


Betalingen:

Deze kunnen contant of via de bank worden overgemaakt. Contante betalingen graag voldoen na de behandeling. Betalingen via de bank graag voldoen binnen 2 weken. Pinnen is geen mogelijkheid.


Cadeaubonnen:

Cadeaubonnen zijn inwisselbaar voor sessies en zijn geldig tot één jaar na uitgifte.


Wil je toch liever de gehele algemene voorwaarden weten?

Dat kan. Het volledige document kun je hier downloaden:


Download

Klik om te downloaden

324 kB .pdf

Uitgelegd door:

Miranda VeenemanSoulMind Coaching

Miranda Veeneman is de oprichter en het gezicht achter SoulMind.

Andere topics over SoulMind Coaching:

Dit is de Style Switcher.

Stel hier je favoriete kleur in. Topbar Kleur Layout Stijl Patronen voor de Portraitstijl